Rulli treft Oranje-internationals bij Ajax: 'Hoop dat het gevecht is opgehouden'

Rulli treft Oranje-internationals bij Ajax: 'Hoop dat het gevecht is opgehouden'

07-01-2023 08:57
55

Gerónimo Rulli is sinds vrijdag officieel speler van Ajax en treft zes Oranje-internationals bij de Amsterdamse club. De Argentijnse doelman hoopt de strijdbijl te kunnen begraven na de beladen kwartfinale tussen Argentinië en Oranje op het WK in Qatar. 

Rulli treft in Amsterdam Davy Klaassen, Jurriën Timber, Steven Bergwijn, Remko Pasveer, Steven Berghuis en Kenneth Taylor. In december stonden Argentinië en Oranje tegenover elkaar en ging het er hevig aan toe. De doorgaans rustige Lionel Messi riep de nodige dingen naar Louis van Gaal en scheidsrechter Mateu Lahoz greep zeventien keer naar de borstzak voor de gele prent. "Die wedstrijd voelde als een finale voor ons. In die wedstrijd behaalden we een groot deel van de uiteindelijke overwinning. Ik hoop dat het gevecht nu is opgehouden", stelt Rulli op de clubsite van Ajax.

De 30-jarige doelman kan niet wachten om aan de slag te gaan in Amsterdam en hoopt met zijn ploeggenoten op te kunnen schieten. "Ik ken een groot deel van die jongens van Oranje en weet wat voor goede voetballers het zijn. Dat hebben ze tijdens het WK ook laten zien. Nu moet ik met ze gaan werken en gaan we samen voor dezelfde doelen. Daar ga ik van genieten, want daar ben ik voor gekomen", besluit Rulli.