'Real Madrid maakt geen uitzondering voor Bellingham en doet laatste bod'

'Real Madrid maakt geen uitzondering voor Bellingham en doet laatste bod'

07-01-2023 09:42 Laatste update: 10:03
57

Real Madrid heeft een laatste bod gedaan op tienersensatie Jude Bellingham en weigert deze te verhogen. De Koninklijke hebben een bedrag van 110 miljoen euro neergelegd bij Borussia Dortmund, maar Die Schwarzgelben gaan vooralsnog niet overstag.

Volgens MARCA is Real duidelijk geweest tegen Borussia en heeft de Spaanse club gesteld het bedrag niet verder te verhogen. Bij Real heerst al tien jaar een strict transferbeleid en de club weigert daar van te wijken, zelfs voor een groot talent als Bellingham. De Engelse middenvelder wil graag naar Madrid, zelfs bij een beter bod van andere topclubs. 

Bellingham staat al jaren te boeken als een van de grotere talenten in Europa. De negentienjarige speler maakte indruk op het WK en dat zou de interesse van Real alleen maar hebben vergroot. Het sportieve succes bij Real zou voor de speler belangrijker zijn dan het financiële plaatje. Trainer Carlo Ancelotti lijkt er vrede mee te hebben als de deal met Bellingham niet doorgaat. "Hij is een geweldige speler, maar ik ben blij met wat ik heb", liet de trainer weten na het bekerduel met Cacereno.