'Bij Feyenoord houden ze er al stiekem rekening mee dat hij niet te behouden is'

'Bij Feyenoord houden ze er al stiekem rekening mee dat hij niet te behouden is'

07-01-2023 09:16 Laatste update: 10:03
108

Feyenoord begint als koploper aan de hervatting van de Eredivisie en dat komt mede door Orkun Kökçü. De Turkse middenvelder is terug van weggeweest en in Rotterdam houdt men na dit seizoen rekening met een vertrek. 

Na het vertrek van Fredrik Aursnes zou Kökçü de volgende dure middenvelder zijn die uit Rotterdam vertrekt. 'Als Orkun Kökcü kans ziet om de stijgende lijn in zijn carrière vast te houden, dan wordt ook hij steeds aantrekkelijker voor buitenlandse clubs. De leiding van Feyenoord houdt er stiekem al rekening mee dat de middenvelder na dit seizoen niet meer te behouden is', schrijft De Telegraaf

Kökçü stond eerder in het seizoen om andere redenen in de spotlights. De voetballer weigerde wegens persoonlijke overtuigingen de veelbesproken OneLove band te dragen. 'Sportief gezien is er echter niets op de even dynamische als creatieve international van Turkije aan te merken. Kökcü gaat voorop in de strijd, is het hele jaar topfit en maakt het verschil in wedstrijden', besluit de krant. Kökçü arriveerde in 2014 bij de jeugdopleiding van Feyenoord op zestienjarige leeftijd en brak vier jaar later door bij de eerste ploeg. Deze winter werd Kökçü al in verband gebracht met RB Leipzig en Benfica.