Hahn kiest voor club in Japan: Een prachtig vervolg van zijn carrière

Hahn kiest voor club in Japan: "Een prachtig vervolg van zijn carrière"

07-01-2023 09:21 Laatste update: 09:28
17

Warner Hahn zet zijn carrière voort in Japan, bevestigt zijn zaakwaarnemer Revien Kanhai van Forza Sports Group aan VoetbalPrimeur. De dertigjarige doelman ruilt IFK Göteborg per direct in voor Kyoto Sanga, dat uitkomt op het hoogste niveau van Japan.

Al langer was duidelijk dat Hahn zeer waarschijnlijk bezig was aan zijn laatste weken bij Göteborg, met wie hij niet tot overeenstemming kwam over een nieuw contract. Met Kyoto voegt de doelman een nieuw, prachtig avontuur toe aan zijn carrière.

"Het is voor Warner een prachtig vervolg van zijn carrière", vertelt Kanhai. "Het was altijd één van zijn dromen om in Japan te gaan spelen. We zijn ontzettend blij dat hij zijn carrière kan vervolgen in de hoogste divisie van Japan bij Kyoto. Helemaal verdiend."

Hahn vertelde onlangs aan VoetbalPrimeur dat hij alle opties open hield. "Ik zou het leuk vinden om een nieuwe cultuur te leren kennen. Met Suriname gaan we iedere interlandperiode op avontuur en nu zit ik in Zweden. Azië trekt mij heel erg, een hele andere wereld die mij ook erg boeit. We zijn op dit moment erg gelukkig. Binnenkort leggen we alle opties naast elkaar en nemen we een besluit."