Wisseling van de wacht bij United: 'Het is positief, we boeken progressie'

Wisseling van de wacht bij United: 'Het is positief, we boeken progressie'

07-01-2023 17:19
48

Lisandro Martínez heeft sinds het WK nog niet in de basis gestaan bij Manchester United, maar daar lijkt hij niet mee te zitten. De Argentijnse centrumverdediger vindt dat de concurrentie bij The Red Devils alleen maar goed is. 

Voor het WK speelde Martínez nagenoeg alles voor Erik ten Hag, maar voorlopig doet de oefenmeester het met Luke Shaw op de posititie in de verdediging, wat ervoor zorgt dat Tyrell Malacia op linksback kan spelen.

Wedden

Meer odds

Dat Ten Hag meerdere keuzes heeft in de as van de defensie ziet Martínez als iets positiefs, laat hij doorschemeren in gesprek met Sky Sports. "Ik vind het goed dat er concurrentie is voor de positie. Ik denk dat het positief is. De sfeer in de kleedkamer is goed en we zijn op de goede weg. We boeken vooruitgang", zegt hij.

"Hoewel we in het begin van het seizoen nog niet denderend speelden, zijn we erin geslaagd om dat om te draaien. Dat heeft ons sterker gemaakt." Vrijdagavond troefde Manchester United Everton af in de strijd voor de FA Cup. In de competitie staat United op een vierde plek.