Twente zet hakken in het zand: 'Kunnen niet de problemen van Feyenoord oplossen'

Twente zet hakken in het zand: 'Kunnen niet de problemen van Feyenoord oplossen'

08-01-2023 11:10 Laatste update: 11:51
235

Tim van Duijn

FC Twente heeft Feyenoord een 'nee' verkocht inzake Ramiz Zerrouki. Volgens technisch directeur Jan Streuer is een verkoop op dit moment onbespreekbaar, ondanks dat Zerrouki de stap naar De Kuip graag maakt.

Twente heeft Feyenoord wederom nul op het rekest gegeven. Dat deed de club afgelopen zomer ook al. "Nee, het gaat niet door", vertelt Streuer aan VoetbalPrimeur. "Een club heeft het recht om niet te willen verkopen. Dat lijkt me ook heel normaal, ook omdat het een zeer ongunstig moment is, zo vlak voor de competitie en Feyenoord is ook nog eens een concurrent."

Wedden

Meer odds

"In de zomer kunnen we erover praten, maar op dit moment niet. Dat is simpel het verhaal. Feyenoord heeft in de zomer de kans gehad om Ramiz te kopen, maar daar kwamen we niet uit. Nu halverwege het seizoen kunnen wij niet de problemen van Feyenoord oplossen", vertelt Streuer. "Als je uitspreekt dat je veel ambities hebt, komt het slecht over als je één van je beste spelers gaat verkopen."

Zerrouki heeft een transfer nog niet uit zijn hoofd gezet, meldt De Telegraaf. Daar hintte hij zelf al naar door op Instagram een foto te plaatsen van een wedstrijd tegen Feyenoord met daarbij een zandlopertje. "Ik heb Feyenoord op 3 januari gemeld dat wij de speler deze winter niet willen verkopen. Daarna kwamen de speler en de zaakwaarnemer met het verhaal dat hij toch wel graag weg wil. Dat mag natuurlijk, maar wij willen het niet", vertelt Streuer.

Met verhalen over mogelijke arbitragezaken kan Streuer niets. "Daar wil ik het helemaal niet over hebben. Wij hebben het besluit genomen om hem nu niet te verkopen."