'Nieuw Feyenoord-bod haalt Twente niet over: Zerrouki nog steeds niet te koop'

'Nieuw Feyenoord-bod haalt Twente niet over: Zerrouki nog steeds niet te koop'

08-01-2023 21:53
233

Het nieuwe Feyenoord-bod op Ramiz Zerrouki brengt FC Twente niet aan het wankelen. De Tukkers blijven namelijk bij hun standpunt, weet TC/Tubantia: Zerrouki is deze winter voor geen bedrag te koop.

Directeur Jan Streuer maakte in gesprek met deze website al duidelijk dat het Zerrouki deze winter niet aan Feyenoord wil verkopen. Feyenoord gaf echter niet op en legde zondagavond een nieuw bod neer in Enschede: Twente kon een vast bedrag van 6,5 miljoen euro incasseren, wat met bonussen nog op kon lopen tot acht miljoen. TC/Tubantia weet echter dat Twente niet van gedachten is veranderd na de nieuwe bieding van Feyenoord.

Het bordje met 'niet te koop' blijft deze winter om de nek van Zerrouki hangen. Streuer stelt dat Feyenoord afgelopen zomer de kans had om de middenvelder over te nemen. De Rotterdammers boden toen 4,5 miljoen euro en dat voldeed bij lange na niet aan de wensen van Twente. Nu wil de nummer vier van de Eredivisie pas in de volgende zomerwindow weer over een transfer praten.