Mbappé snoeihard voor voorzitter Franse bond: 'Toon respect. Hij is Frankrijk’

Mbappé snoeihard voor voorzitter Franse bond: 'Toon respect. Hij is Frankrijk’

8 januari - 23:42 Laatste update: 23:42
32

Kylian Mbappé heeft op Twitter uitgehaald naar Noël Le Graët, de voorzitter van de Franse bond. Le Graët liet zich op harde wijze uit over Zinedine Zidane in een recent interview.

In gesprek met RMC zei de voorzitter dat het hem niet kan interesseren wat Zidane gaat doen. Kort geleden werd het contract van bondscoach Didier Deschamps verlengt tot 2026. "Zidane naar Brazilië? Het interesseert me niet. Hij doet maar wat hij wil. Het zijn niet mijn zaken. Ik heb hem nooit ontmoet en we wilden toch al geen afscheid nemen van Deschamps."

Die woorden zijn bij sterspeler Kylian Mbappé in het verkeerde keelgat geschoten. "Zidane is Frankrijk. We zijn hier niet respectloos naar hem toe", schreef hij. Achter zijn tweet plaatste hij een facepalm-emoji.

Zidane, die momenteel niet werkzaam is, wordt genoemd om de opvolger van de ontslagen Tite te worden bij Brazilië. Hij werd voor het verlengen in verband gebracht met rol als bondscoach bij Frankrijk, wat naar verluidt zijn grote droom is. Daarop zal hij in ieder geval nog tot 2026 moeten wachten, lijkt het.

Zidane kende als trainer grote successen bij Real Madrid. Met De Koninklijke won hij de Champions League drie keer op rij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie