Van kwaad tot erger: 'Na media twijfelt nu ook Internazionale aan Lukaku'

Van kwaad tot erger: 'Na media twijfelt nu ook Internazionale aan Lukaku'

09-01-2023 10:25 Laatste update: 11:03
17

Romelu Lukaku kreeg afgelopen weekend in Italië heel wat kritiek te slikken. Volgens La Gazzetta dello Sport moet de aanvaller beginnen te vrezen voor zijn toekomst bij Internazionale.

Afgelopen weekend kwam de Italiaanse club niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Monza in de Serie A. Lukaku viel 35 minuten voor het einde in, maar maakte geen impact. La Gazzetta dello Sport beoordeelde het optreden van de Rode Duivel met een vier. 'Zelfs de simpelste balbehandeling lukte niet', klonk het onder meer.

Inter twijfelt aan Lukaku
Volgens de roze sportkrant is Inter zelf ook niet blij met de huurling van Chelsea. 'Lukaku is een probleem aan het worden. Er gaat van alles mis. Ook op de trieste avond in Monza. Bij Inter gaat nu opnieuw het alarm af. De vrees van het bestuur is dat het weer nu bergafwaarts gaat met de conditie van Lukaku', schrijft de krant. Eind 2022 liep Lukaku te kwakkelen met blessureleed. Hij haalde het WK nét, maar sloeg een modderfiguur.

Inter huurt momenteel Lukaku van Chelsea. Aan het einde van het seizoen moeten de grootmacht beslissen of het een poging wil wagen om Lukaku langer aan boord te houden. La Gazzetta stelt nu dat er bij Inter zware twijfels zijn. Bij Chelsea heeft Lukaku nog een contract tot medio 2026.