Agüero is nog één keer te bewonderen voor het Ecuadoriaanse Barcelona

Agüero is nog één keer te bewonderen voor het Ecuadoriaanse Barcelona

9 januari - 13:39 Laatste update: 13:43
11

Sergio Agüero gaat een eenmalige rentree maken maken bij Barcelona SC, de kampioen van Ecuador. Agüero stopte eind 2021 als profvoetballer, nadat er bij hem hartproblemen werden geconstateerd. 

In de zomer van 2021 stapte Agüero over naar Barcelona van Manchester City. Hij raakte geblesseerd, maar herstelde aan het einde van 2021 en kon zijn debuut maken voor de Catalanen. Tegen Alavés ging het echter helemaal mis voor Agüero, die ging zitten op het veld en niet verder kon. 

Kort daarna maakte hij bekend het besluit genomen te hebben om te stoppen als profvoetballer. Daarmee volgde hij het advies van doktoren op. Iets langer dan een jaar later gaat Agüero een eenmalige rentree maken, bij Barcelona SC in Ecuador.

Carlos Alfaro Moreno, de voorzitter van de club, nodigde eerder Ronaldinho, Kaká, Andrea Pirlo en Carlos Tévez al uit om een wedstrijd mee te spelen. Agüero liet op de streamingsdienst Twitch, waarop hij veel actief is, weten dat hij het groene licht heeft gekregen van de doktoren. De wedstrijd wordt 28 januari gespeeld. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie