Sneijder kent Zerrouki-details in mogelijke transfer: 'Dat is het probleem'

Sneijder kent Zerrouki-details in mogelijke transfer: 'Dat is het probleem'

09-01-2023 22:28
105

Wesley Sneijder vermoedt dat Feyenoord en FC Twente op korte termijn tot een akkoord komen over de transfer van Ramiz Zerrouki. De voormalig middenvelder weet waarom de onderhandelingen zolang duren.

Feyenoord is in de zoektocht naar een vervanger voor de geblesseerde Quinten Timber uitgekomen bij Zerrouki, die afgelopen zomer ook al op de nominatie stond om naar Rotterdam-Zuid te verkassen. "Ik denk dat Feyenoord denkt: het gaat lastig bij Ajax en PSV, wij willen een extra kracht op het middenveld om voor de titel te gaan. Als die mogelijkheid er is, dan is het nu. Ik snap dat ze voor Zerrouki gaan", zegt Sneijder bij Veronica Offside.

Sneijder weet dat Feyenoord en Twente er financieel niet uitkomen. "Dat is het probleem", zegt hij. Een eerste bod van Feyenoord werd door de Tukkers afgewezen. Naar verluidt aast Twente op een bedrag richting de acht miljoen euro. "Het schijnt dat er bij Feyenoord nog geld binnen moet komen van verkochte spelers. Daar kan Twente niet op wachten", aldus Sneijder. "Als Twente een speler van dit kaliber verliest, zal er een speler voor terug moeten worden gehaald."

"Twente wil ook Europees voetbal halen", gaat de Oranje-recordinternational verder. Sneijder denkt dat de transfer er voor het einde van januari gaat komen. "Een dezer dagen gaan ze tot een oplossing komen. Want, wat heeft Twente aan een jongen die niet meer wil voetballen?" Zerrouki zou zijn zinnen hebben gezet op een overgang naar Feyenoord. Afgelopen weekend plaatste hij op Instagram al een foto van een wedstrijd tegen Feyenoord met een zandloper erbij.