Voetbal International geeft update over Zerrouki: 'Er is nog een opening'

Voetbal International geeft update over Zerrouki: 'Er is nog een opening'

10 januari - 16:19 Laatste update: 16:28
136

Feyenoord en FC Twente zouden weer in gesprek zijn over een transfer van Ramiz Zerrouki. Dat meldt Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, in de Dick Voormekaar podcast. De Tukkers houden daarmee de deur van een transfer op een kier.

"Ik heb wat mensen gesproken binnen Feyenoord en die verwachten vandaag nog telefoon", vertelt Krabbendam over de situatie rond Zerrouki. "Ze gaan vandaag praten. Als er wordt gesproken dan is er natuurlijk wel een opening. FC Twente heeft ook een RvC waar ze denken: nu kunnen we nog zo veel voor Zerrouki krijgen en dat wordt in de zomer alweer minder." FC Twente bleef eerder de poot stijf houden en wilde de Algerijns international koste wat kost niet verkopen in de winter.

De transfersoap rond Zerrouki houdt de gemoederen in Rotterdam en Enschede bezig deze winter. De middenvelder zou zelf erg graag naar Feyenoord willen en heeft dat ook meerdere malen aangegeven, maar FC Twente wil niet meewerken. De club wil Zerrouki niet kwijt deze winter, maar wil ook geen concurrent in de strijd om Europees voetbal sterker maken. FC Twente zou op dit moment een prijskaartje van rond de acht miljoen euro hanteren voor de middenvelder.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie