Xavi reageert op geruchten over Memphis: 'Ik ben tevreden met selectie'

Xavi reageert op geruchten over Memphis: 'Ik ben tevreden met selectie'

11-01-2023 16:39
8

Xavi Hernández is niet op de hoogte van de interesse van Atlético Madrid in Memphis Depay. De trainer van FC Barcelona benadrukt dat hij tevreden is met zijn selectie en wat hem betreft hoeft ook de Oranje-aanvaller niet weg.

Onder meer transferexpert Fabrizio Romano pakte dinsdag uit met het nieuws dat Memphis een serieuze kandidaat is om João Félix te vervangen bij Atlético. De voormalig PSV'er heeft een aflopend contract in Camp Nou, waar hij bovendien niet in aanmerking komt voor een basisplaats.

Barça en Atlético zouden in Saudi-Arabië, waar de Spaanse Super Cup wordt gespeeld, gesproken hebben over een transfer van Memphis. Xavi weet echter van niets. "We hebben niet gesproken, ik weet van niets", stelt de oefenmeester in aanloop naar de clash met Real Betis. "Ik heb de clubleiding verteld dat als er niets in de selectie verandert, ik tevreden ben. We zullen zien wat er gebeurt."

Spaanse media schuiven Pierre-Emerick Aubameyang ondertussen naar voren als mogelijke vervanger van Memphis. De Gabonees verliet de Catalanen een halfjaar geleden nog voor Chelsea, waar hij na de komst van Félix al zou mogen vertrekken. Barça heeft naar verluidt een terugkoopoptie.