Ten Hag kent tegenstander in halve finale voor eerste prijs met Manchester United

Ten Hag kent tegenstander in halve finale voor eerste prijs met Manchester United

12-01-2023 06:45
13

Erik ten Hag weet wie Manchester United moet verslaan om de finale van de League Cup te bereiken. Woensdagavond werd duidelijk dat Nottingham Forest de tegenstander is in de halve eindstrijd van het toernooi.

De andere halve finale is daarmee automatisch Newcastle United tegen Southampton. Laatstgenoemde schakelde woensdagavond verrassend Manchester City uit in het bekertoernooi. Manchester United wist dinsdag al overtuigend te winnen van Charlton Athletic. Tegenstander Nottingham Forest rekende in de kwartfinale via strafschoppen af met Wolverhampton Wanderers.

Wedden

Meer odds

De League Cup is voor Ten Hag de snelste route naar zijn eerste prijs als manager van Manchester United. Zondag 26 februari vindt de finale van het bekertoernooi plaats. Ten Hag is ook nog actief in de FA Cup en de Europa League. In de Premier League staat Manchester United er met een vierde plek ook niet slecht voor. Deze positie geeft aan het einde van het seizoen recht op de Champions League. De man in vorm bij de manschappen van Ten Hag is op dit moment Marcus Rashford. De Engelse aanvaller scoorde in het duel met Charlton Athletic voor de zesde wedstrijd op rij.