Ajax vangt bot bij Argentijnse verdediger: 'Heb gezegd dat ik hier wil blijven'

Ajax vangt bot bij Argentijnse verdediger: 'Heb gezegd dat ik hier wil blijven'

12 januari - 07:59 Laatste update: 11:11
212

De kans dat Leonardo Balerdi naar Ajax vertrekt wordt steeds kleiner. Na afloop van de wedstrijd van zijn club Olympique Marseille heeft de Argentijn zich duidelijk uitgelaten over zijn sportieve toekomst.

"Ja, ik wil zeker hier blijven", vertelt Balerdi over de interesse van Ajax, geciteerd door Foot Mercato. "Ik heb hier ook al over gesproken met mijn zaakwaarnemer. Ik heb hem gezegd dat ik graag bij Marseille zou willen blijven. Of ik dat zeker weet? Ja, dat weet ik zeker." Balerdi begon in het bekerduel met Troyes in de basiself bij Olympique Marseille. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen door de ploeg van de Argentijnse mandekker. Eerder waren er geluiden dat er een delegatie van Ajax op de tribune zat tijdens dit duel.

Ajax zou al een tijdje erg gecharmeerd zijn van Balerdi. De Amsterdammers zijn na het vertrek van Daley Blind en de blessure van Ahmetcan Kaplan op zoek naar een versterking in de achterste linie en Ajax ziet in de Argentijn een belangrijke kandidaat. De centrale verdediger heeft nog een contract tot 2026 in Marseille en hij zou tussen de tien en vijftien miljoen euro moeten kosten. Of Ajax de interesse nu ook laat varen is nog onbekend. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie