'Danjuma keert mogelijk terug op oude nest: huur met eventuele optie tot koop'

'Danjuma keert mogelijk terug op oude nest: huur met eventuele optie tot koop'

12-01-2023 19:19 Laatste update: 22:05
26

Arnaut Danjuma staat voor een rentree in Engeland. Bournemouth, de nummer zestien van de Premier League, wil de aanvaller van Villarreal terughalen, meldt The Athletic.

Villarreal lijkt deze maand afscheid te willen nemen van Danjuma, die na de WK-break buiten de boot is gevallen. Everton en Nottingham Forest werden genoemd als potentiële bestemmingen, maar Bournemouth schijnt de beste papieren te hebben. The Cherries willen de zesvoudig Oranje-international huren mét optie tot koop.

Bournemouth is 'confident' over een akkoord met Villarreal en Danjuma, schrijft The Athletic. De oud-speler van PSV, NEC en Club Brugge speelde tussen 2019 en 2021 al voor de Engelse club. Na de degradatie uit de Premier League bleef hij de club trouw en zette de aanvaller het Championship in vuur en vlam.

Die prestaties op het tweede niveau in Engeland leverde Danjuma anderhalf jaar geleden een fraaie transfer naar Villarreal op. Na 22 goals in 51 wedstrijden lijkt het Spaanse avontuur echter tot een plotseling einde te komen.