'Burnley meldt zich met officieel bod voor boomlange jeugdspeler van PSV'

'Burnley meldt zich met officieel bod voor boomlange jeugdspeler van PSV'

13-01-2023 19:45
34

Jenson Seelt zou in de belangstelling staan van het Engelse Burnley FC. Volgens The Daily Mail wil de koploper van de Championship één miljoen euro neerleggen voor de verdediger van Jong PSV.

De negentienjarige Seelt krijgt wel concurrentie, aangezien Burnley ook interesse heeft in de Zweed Hjalmar Ekdal. Hij kan voor 1,5 miljoen euro vertrekken bij zijn huidige club Djurgarden en eerder werd gemeld dat ook FC Groningen een oogje heeft op de 24-jarige Zweed. Burnley zit op dit moment op rozen wat betreft mogelijke promotie naar de Premier League. De club van trainer Vincent Kompany staat bovenaan in de Championship en heeft inmiddels vijf punten voorsprong op de nummer twee Sheffield United.

Wedden

Meer odds

Dit seizoen speelde Seelt achttien wedstrijden voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. De boomlange verdediger scoorde daarin vier keer en gaf ook één assist. Seelt werd geboren in Ede en speelde tot 2017 in de jeugd van NEC, daarna werd hij transfervrij opgepikt door de Eindhovenaren. Zijn debuut voor de hoofdmacht van PSV moet de negentienjarige verdediger nog maken.