Potentiële ADO-versterking komt niet: 'Hij dacht dat hij hier miljonair kon worden

Potentiële ADO-versterking komt niet: 'Hij dacht dat hij hier miljonair kon worden

14-01-2023 08:50 Laatste update: 09:09
37

ADO Den Haag was in gesprek met doelman Sonny Stevens. Een transfer naar de residentieclub ketste echter af op de persoonlijke voorwaarden, bevestigt trainer Dick Advocaat.

"We zijn op zoek naar een aantal spelers, of daar een keeper bij zit, ga ik hier niet zeggen", doet Advocaat bij ESPN eerst nog mysterieus. Als de verslaggever de naam van Stevens, oud-doelman van FC Volendam, FC Twente, Go Ahead Eagles, Excelsior en SC Cambuur, noemt, wil hij toch wel iets kwijt. "Ik wil niet liegen, daar hebben we wel mee gesproken, maar hij dacht dat hij hier miljonair kon worden. Dat kun je hier niet."

Mogelijk dat bepaalde spelers weg kunnen bij ADO, aldus ADO. "Als we spelers voor bepaalde posities halen, de andere weg mag. Dat heb ik ook verteld aan de spelers. Als er iemand is die moeite heeft met zijn positie of niet tevreden is, moet hij een andere club zoeken."

ADO heeft Joey Sleegers wel al binnen, maar de buitenspeler is nog niet speelgerechtigd. "Dat is een hele goede vraag. Hij is nu tien dagen hier en het is nog niet geregeld, maar ik zal er maar niets van zeggen. Morgen inzetbaar? Daar heb ik niets aan. Ik vind het onbegrijpelijk dat als je tien dagen hier bent, het nog niet geregeld is. Misschien wisten ze in de Emiraten niet dat vrijdag hier zondag is."