'Feyenoord verlegt interesse en onderhandelt over transfer van Bosniër'

'Feyenoord verlegt interesse en onderhandelt over transfer van Bosniër'

14-01-2023 19:15
104

Dennis Hadzikadunic moet de nieuwe verdediger van Feyenoord worden. De Rotterdammers hebben zich bij FK Rostov gemeld voor de Bosnische international, meldt 1908.nl.

Feyenoord richtte de pijlen in eerste instantie op de Pool Kamil Piatkowski, maar hij komt niet naar De Kuip en is inmiddels hard op weg naar KAA Gent. De 24-jarige Hadzikadunic is 1.91 meter lang en komt uit voor het nationale team van Bosnië en Herzegovina, hoewel hij in Zweden is geboren.

Wedden

Meer odds

Hadzikadunic loopt komende zomer uit zijn contract bij Rostov, waar hij 'voor een niet al te hoge' som kan worden opgepikt, meldt 1908.nl. Door de Russische inval in Oekraïne maakte hij afgelopen jaar al gebruik van de speciale FIFA-regeling, die hem in staat stelde om te vertrekken. De mandekker werd verhuurd aan zijn oude club Malmö FF, waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Als zich geen interessantere mogelijkheden meer voordoen voor Feyenoord, dan zou een deal al snel beklonken kunnen worden. De Eredivisie-koploper is ook nog op zoek naar een nieuwe controleur.