Bosz: 'Heeft een fenomenaal linkerbeen, maar die woede-uitbarstingen...'

Bosz: 'Heeft een fenomenaal linkerbeen, maar die woede-uitbarstingen...'

15 januari - 12:17
45

Peter Bosz en Mohamed Allach zijn vol lof over Oussama Tannane, die zondag met NEC de Gelderse derby tegen zijn oude club Vitesse speelt. Bosz onthult dat zijn naam ook wel eens bij Bayer Leverkusen gevallen is.

Tannane heeft het stempel van 'lastige jongen' die bijzonder goed kan voetballen. Allach: "Wat voor stempel krijg je en met welke blik kijk je? Ik raad iedereen aan om als liefhebber naar hem te kijken", vertelt de technisch directeur van RKC Waalwijk, die een verleden bij Vitesse heeft, hij bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

"Ik heb hem zelf gehaald en ken hem persoonlijk. Het is een hele pure persoonlijkheid en een oprecht mens. Bij hem geldt één regel: wees eerlijk, zeg het in m'n gezicht en dan kijk ik wel of ik ermee kan omgaan."

"Deze jongen kan zo verschrikkelijk goed voetballen. Toen ik bij Bayer Leverkusen zat kwam zijn naam wel eens omhoog", vult Bosz aan. "Jij (Allach, red.) noemt het puur, maar hij moet zich wel anders gaan gedragen, wil hij echt zo'n stap nog maken. Dat linkerbeen van hem is fenomenaal, maar die woede-uitbarsingen moet hij onder controle houden. Anders kan hij niet die volgende stap maken."

"Als je naar zijn niveau en kernkwaliteiten kijkt, kan ik stellig zeggen dat hij er meer uit had kunnen halen", aldus Allach.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie