Feyenoord krijgt forse concurrentie: zaakwaarnemer meldt interesse Juventus

Feyenoord krijgt forse concurrentie: zaakwaarnemer meldt interesse Juventus

16-01-2023 13:08
51

Feyenoord krijgt geduchte concurrentie in de strijd om Dennis Hadzikadunic. De Bosnische mandekker geniet onder meer belangstelling van Juventus, zo vertelt zijn zaakwaarnemer aan RB Sport.

Volgens het Russische medium zal Hadzikadunic niet meer in actie komen voor FK Rostov. Door de oorlogssituatie tussen Rusland en Oekraïe kan de 24-jarige verdediger gebruik maken van een speciale FIFA-regeling om zijn contract op te schorten. Bovendien ligt hij nog maar tot medio 2023 vast.

Meerdere clubs tonen interesse in Hadzikadunic. "Juventus? Ja, dat klopt. Het is een grote club, die niets te verliezen heeft als ze hem op huurbasis vastleggen", stelt zaakwaarnemer Walid Faour. Hij onthult ook dat Toulouse en Schalke 04 geïnformeerd hebben, terwijl Besiktas zelfs al een voorstel deed. Een Griekse club kreeg al nul op het rekest, omdat de in Zweden geboren international van Bosnië en Herzegovina in een betere competitie wil spelen.

1908.nl meldt in een update dat ook Feyenoord verwoede pogingen doet om Hadzikadunic binnen te halen, maar een akkoord werd nog niet bereikt. De verdediger moet in De Kuip de afwezigheid van de geblesseerde Gernot Trauner opvangen. Kamil Piatkowski was eerder in beeld, maar hij is nu op weg naar KAA Gent.

Hadzikadunic werd de afgelopen maanden al verhuurd aan zijn oude club Malmö FF, waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Die verbintenis liep per 1 januari echter af.