Cambuur stelt Reijnen aan als technisch directeur: Booy kind van de rekening

Cambuur stelt Reijnen aan als technisch directeur: Booy kind van de rekening

18-01-2023 14:41
44

Etiënne Reijnen wordt vanaf het komende seizoen de nieuwe technische directeur van SC Cambuur. Dat meldt de club waar de 35-jarige oud-speler als voetballer ook actief was. Voor Foeke Booy betekent de aanstelling zijn vertrek en daar is hij niet blij mee.

Reijnen is de komende vier seizoenen de technische beleidsman in Leeuwarden. De oud-verdediger speelde in 2014 nog een jaar voor Cambuur, alvorens hij naar FC Groningen vertrok. "Met Etiënne halen we iemand in huis met nieuwe ideeën, inhoud en energie. We kennen Etiënne natuurlijk nog goed van zijn periode als speler en hebben zijn ontwikkeling in de afgelopen jaren nauwgezet gevolgd. Hij beschikt over alle kwaliteiten en we zijn er van overtuigd dat deze rol hem uitstekend gaat passen", vertelt voorzitter Ronald Spoelstra.

Wedden

Meer odds

Voor Booy betekent de komst van Reijnen dat hij vanaf het nieuwe seizoen geen technisch manager meer is bij Cambuur. Na vijf jaar komt er dus een eind aan die samenwerking en dat zit de oud-trainer niet lekker. "Vind het jammer dat deze beslissing is genomen, want ik had graag nog door willen gaan bij deze mooie club. Voor wat betreft de toekomst ben ik ervaren en ambitieus om mijn werkzaamheden elders in het voetbal voort te zetten."