'Arsenal heeft na mislopen Félix en Mudryk gewenste versterking bijna binnen'

'Arsenal heeft na mislopen Félix en Mudryk gewenste versterking bijna binnen'

19-01-2023 11:27 Laatste update: 20-01-2023 09:32
23

Arsenal gaat zich versterken met Leandro Trossard, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Daarmee hebben The Gunners de gewenste winterversterking binnen.

Vanaf het begin van de transferwindow richt Arsenal zich op het inlijven van een buitenspeler. De Engelse club ving bot bij João Félix en Mykhaylo Mudryk, die beiden naar Chelsea verkasten. Drie keer is scheepsrecht, want Arsenal is volgens Romano zeer dicht bij de komst van Trossard. De 28-jarige Belg komt over van Brighton, waar hij nog een contract tot de zomer van 2024 heeft.

Wedden

Meer odds

Het is onduidelijk wat Arsenal betaalt voor de diensten van Trossard. Zijn marktwaarde wordt getaxeerd op dertig miljoen euro. Naar verluidt heeft de aanvaller al een persoonlijk akkoord bereikt en hoopt Arsenal de deal donderdag nog te bezegelen. Voor Trossard ligt in Noord-Londen een meerjarig contract klaar. 

Bij Arsenal zal Trossard de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Gabriel Martinelli. Ook Eddie Nketiah heeft dit seizoen wedstrijden als linksbuiten afgewerkt.