Van Ewijk twijfelt over mogelijke Premier League-stap: 'Misschien te groot'

Van Ewijk twijfelt over mogelijke Premier League-stap: 'Misschien te groot'

19-01-2023 11:55 Laatste update: 12:01
49

Milan van Ewijk heeft zich uitgelaten over de buitenlandse interesse in hem. De 22-jarige vleugelverdediger van sc Heerenveen staat er goed op bij Fulham, de nummer zes van de Premier League.

"Het is mooi om mee te maken", vertelt Van Ewijk aan ESPN over de belangstelling. "Het gevoel en het plan moet gewoon goed zijn. Ik ben een jongen die op het gevoel afgaat. Als Fulham niet bij me past, dan ga ik niet." Volgens de hoofdrolspeler is Fulham nog niet heel concreet in de markt. Als het zover komt, staat Van Ewijk voor een lastig besluit. "Het plan moet goed zijn, anders zit ik daar mijn tijd te verdoen."

Van Ewijk hint op een tussenstap. "Het zou mooi zijn om me eerst ergens anders verder te ontwikkelen en dan vanuit daar misschien wel naar de Premier League of de Bundesliga te gaan. Gewoon stapje voor stapje. Het kan anders ook zo zijn dat de stap te groot is", doelt hij op een rechtstreekse transfer naar Fulham. "Dan val ik naar beneden en sta ik stil. Dan zit ik bijvoorbeeld ongelukkig in Engeland."

Toch zwicht Van Ewijk mogelijk voor de avances van Fulham. "Nee zeggen tegen zo'n club is lastig. Misschien is het wel het juiste moment om deze stap te maken. Ik weet het niet. Het is lastig."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door #DoneDeal de podcast (@donedealpodcast)