'Het ziet er niet naar uit dat hij op dit moment naar Ajax gaat'

'Het ziet er niet naar uit dat hij op dit moment naar Ajax gaat'

19 januari - 18:04 Laatste update: 18:58
35

Leonardo Balerdi was deze transferperiode een serieuze optie voor Ajax. Zaakwaarnemer Bas Schothorst van Essel Sports, die Balerdi goed kent, laat in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur weten dat de kans klein is dat de transfer er komt.

Begin januari werd duidelijk dat Ajax dacht aan Balerdi, verdediger van Olympique Marseille. De speler heeft inmiddels laten weten dat het waarschijnlijk niet tot een transfer komt. "Ik kan daar natuurlijk niet te veel over zeggen, maar het ziet er niet naar uit dat hij nog naar Ajax gaat. Dat was zeker een speler die in het profiel past van wat Ajax zoekt, al is de window nog niet gesloten", vertelt Schothorst in #DoneDeal.

Wat een transfer eventueel bemoeilijkt? "Bij Marseille speelt hij alles en dat is een club die bovenin meedoet in Frankrijk. Dan is dit natuurlijk wel een stap waar je even over na moet denken. Maar goed, er zijn allerlei factoren die een transfer lastig maken. We moeten het afwachten, daar kan ik op dit moment niet zo veel over zeggen."

Onduidelijk is hoeveel Ajax voor Balerdi neer moet leggen, mocht het door willen pakken. Is het meer of minder dan 25 miljoen? "Dat is officieel nog helemaal niet genoemd. Ik denk dat dat bedrag meer een indicatie is."

Luister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hieronder of via Spotify!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie