'Feyenoord onderhandelt met FC Groningen om probleem in defensie op te lossen'

'Feyenoord onderhandelt met FC Groningen om probleem in defensie op te lossen'

20-01-2023 07:46 Laatste update: 07:51
116

Feyenoord heeft zijn pijlen nu gericht op Neraysho Kasanwirjo in de jacht op een nieuwe verdediger. Althans, dat meldt 1908. De Rotterdammers zijn naar verluidt nu in onderhandeling over een transfer van de FC Groningen-verdediger.

Het is inmiddels bekend dat Feyenoord inzet op een nieuwe centrale verdediger, nu Gernot Trauner geblesseerd is. De Stadionclub ving al meerdere keren bot, maar hoopt nu Kasanwirjo naar De Kuip te halen. Vlak na de ontmoeting tussen FC Groningen en Feyenoord van afgelopen weekend, zijn de onderhandelingen begonnen.

Wat Feyenoord op tafel moet leggen voor Kasanwirjo, is nog niet duidelijk. De verdediger heeft nog een contract tot medio 2024 bij Groningen, met de optie voor nog een jaar. De geboren Amsterdammer kan ook uit de voeten als rechtsback en verdedigende middenvelder, wat hem extra interessant maakt voor Feyenoord.

Het was al bekend dat Kasanwirjo op de radar van Feyenoord stond, maar nu lijkt de interesse dus ook concreet te zijn. De jeugdinternational kwam op zijn elfde bij Ajax terecht. in Amsterdam doorliep hij heel de jeugdopleiding, maar zijn debuut wist Kasanwirjo nooit te maken. Na anderhalf jaar Groningen lonkt nu dus een transfer naar Feyenoord.