Slot deelt goed nieuws in aanloop naar Klassieker: Timber op de weg terug

Slot deelt goed nieuws in aanloop naar Klassieker: Timber op de weg terug

20-01-2023 14:08 Laatste update: 14:13
22

Feyenoord kan zondag tegen Ajax mogelijk weer beschikken over Quinten Timber. Het herstel van de middenvelder, die weer meetraint, verloopt voorspoediger dan verwacht. Trainer Arne Slot beslist zaterdag of hij zijn speler opneemt in de selectie. 

"Quinten Timber traint weer delen mee. Dus dat gaat wel de goede kant op. Hij is verder dan we eerst dachten. Of hij zondag gaat halen, daar zullen we zaterdag over spreken. Maar hij staat sowieso niet in de basis. Je hebt dan te maken met een speler die een beetje voorzichtig is in de duels",  aldus Slot op de persconferentie van vrijdagmiddag. 

Er is nog meer goed nieuws omtrent de ziekenboeg van Feyenoord. Ook Sebastian Szymanski trainde vrijdag voor het eerst weer mee nadat hij afgelopen zondag tegen FC Groningen (0-3 zege) na rust werd gewisseld. "We zullen even de reactie af moeten wachten", zo vulde Slot aan. 

Wat Slot tegen Ajax niet kan gebruiken, is voorzichtigheid. "In geen enkele wedstrijd heb je dat nodig. Dat is ook een van de redenen dat we staan waar we staan. We spelen bijna nooit met voorzichtigheid, maar altijd agressief en fanatiek. Dat zal ook zondag nodig zijn, omdat we tegen een ploeg spelen die aan de bal heel goed is."