Ajax-flop Ocampos maakt nu al indruk: 'Bijna barbaars verlangen naar speeltijd'

Ajax-flop Ocampos maakt nu al indruk: 'Bijna barbaars verlangen naar speeltijd'

20-01-2023 18:45
25

Lucas Ocampos is pas net weer terug bij Sevilla, maar Jorge Sampaoli is nu al onder de indruk van de aanvaller die bij Ajax mislukte. De Argentijn kan komend weekend eventueel al zijn rentree maken tegen Cádiz.

Het ongelukkige huwelijk tussen Ajax en Ocampos eindigde deze week. De speler is inmiddels weer Sevilla-speler en is weer volop aan het trainen. "Hij heeft natuurlijk weinig gespeeld, dus moet je hem aan het werk zetten. Hij zal nu nog niet in aanmerking komen voor veel speelminuten en hij zal ook niet op zijn best zijn", zo voorspelde Sampaoli op de persconferentie van vrijdag. 

Desondanks ziet de oefenmeester al veel positieve ontwikkelingen bij de Ajax-flop. "Hij kwam aan en draaide meteen dubbele uren. Hij doet zijn best en hij heeft een bijna barbaars verlangen naar speeltijd." Sampaoli ziet een eventuele invalbeurt van Ocampos dus wel gebeuren. Bij een overwinning zet Sevilla een grote stap richting handhaving. Cádiz staat namelijk een positie hoger dan nummer achttien Sevilla en heeft één punt meer.