Engelse pers: 'Van de WK-Gakpo is weinig over, Ziyech lijkt niet weg te willen'

Engelse pers: 'Van de WK-Gakpo is weinig over, Ziyech lijkt niet weg te willen'

21-01-2023 18:15 Laatste update: 18:32
197

In de nasleep van de Premier League-kraker tussen Liverpool en Chelsea (0-0) geven Engelse media hun beoordelingen. Hakim Ziyech krijgt de complimenten, Cody Gakpo komt er minder goed vanaf.

Gakpo speelde 82 minuten op Anfield, maar kon niet zijn stempel drukken. 'De 23-jarige Nederlander beleeft een moeilijke start in Liverpool', oordeelt The Daily Mail. 'Liverpool draait niet en Gakpo heeft in zijn eerste drie wedstrijden niet gescoord. Hij speelde een lome wedstrijd tegen Chelsea. Van de levendigheid waarmee hij indruk maakte op het WK, is op dit moment weinig over.'

Van Sky Sports krijgt Gakpo een onvoldoende. Het rapportcijfer 5 is ook weggelegd voor ploeggenoten James Milner, Stefan Bajcetic, Naby Keïta, Harvey Elliott en Mohamed Salah. Ziyech wordt na zijn optreden voor Chelsea, die negentig minuten duurde, beoordeeld met een 7 door Sky.

The Evening Standard is nog wat positiever en deelt een 8 uit. 'Hard gewerkt, uitstekende spelhervattingen, maar gleed wel erg veel uit op het glibberige veld. Ziyech lijkt te vechten voor zijn plek, terwijl velen dachten dat hij de club zou verlaten.' The Sun geeft de Marokkaans international een 7.

Check hieronder de samenvatting van Liverpool - Chelsea!