Perez haalt uit naar Schreuder: 'Klopt niet, dit kan hij onmogelijk menen'

Perez haalt uit naar Schreuder: 'Klopt niet, dit kan hij onmogelijk menen'

22-01-2023 18:58 Laatste update: 19:05
88

Kenneth Perez haalt na de Klassieker venijnig uit naar Alfred Schreuder. De trainer van Ajax zorgt op meerdere manieren voor verbazing bij de ESPN-analist.

Schreuder zei na het gelijkspel tegen Feyenoord (1-1) dat Ajax 'groeiende' is. "Maar ik ben misschien de enige die het ziet." Perez reageert vol ongeloof. "Wat bedoelt hij daarmee? Het is een week geleden dat Ajax in de eerste twintig minuten van het kastje naar de muur werd gestuurd door FC Twente. Waar zit dan de groei?"

"Ajax legt de lat altijd zo hoog, dan kan Schreuder dit onmogelijk menen. Dit is toch niet voldoende? Er klopt niks van", vervolgt de Deen, die daarmee nog niet klaar was. "Ik heb Schreuder bij FC Twente meegemaakt en vind hem echt een goede vent, maar ik schrok van zijn interview in De Telegraaf."

De trainer van Ajax toonde berouw voor het feit dat hij niet de moeite had genomen om afscheid te nemen van Daley Blind. "Als je dat niet doet wanneer het niet helemaal lekker loopt, en je bent de leider van het geheel... Het is zo kinderachtig. Je bent de leider! Als ik speler van Ajax was, zou ik daar wat van vinden."