Eindhovens Dagblad: PSV-deal in Rusland om twee redenen niet aan de orde

Eindhovens Dagblad: PSV-deal in Rusland om twee redenen niet aan de orde

23-01-2023 08:15 Laatste update: 08:28
33

De komst van Eduard Spertsyan naar PSV is op dit moment niet aan de orde. Volgens het Eindhovens Dagblad worden de 'hardnekkige verhalen in Eindhoven en daarbuiten net zo hardnekking ontkend'.

Spertsyan (22) is de grote uitblinker bij de Russische club FK Krasnodar. In zestien competitiewedstrijden was de Armeens international al goed voor negen goals en zes assists. Het zou hem belangstelling van PSV - én Feyenoord - hebben opgeleverd, maar van een verhuizing naar Nederland lijkt op dit moment geen sprake.

PSV ontkent ten stelligste, weet het Eindhovens Dagblad. 'Het zou nu te lastig zijn om een speler uit dat land aan te trekken en daarnaast zou Spertysan te veel geld kosten', klinkt het. De marktwaarde van Spertsyan, die tot medio 2026 vastligt bij Krasnodar, wordt geschat op negen miljoen euro.

Feit blijft dat PSV na het vertrek van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) naarstig op zoek is naar versterking voor de aanval. Fábio Silva wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers en tekent maandag, maar de Eindhovenaren zoeken nog een vleugelaanvaller. Doelwitten Viktor Tsygankov en Arnaut Danjuma kozen voor respectievelijk Girona FC en Everton.