Been stelt Slot in het gelijk: 'Hij was echt de beste man bij Feyenoord'

Been stelt Slot in het gelijk: 'Hij was echt de beste man bij Feyenoord'

23 januari - 10:43
64

Voor Mario Been is Lutsharel Geertruida de beste Eredivisie-speler van speelronde zeventien. De Feyenoord-verdediger maakte tijdens de Klassieker een ijzersterke indruk op de voormalig trainer.

"Lutsharel Geertruida vond ik ongelooflijk sterk spelen bij Feyenoord in De Klassieker en is daarmee mijn speler van de week", laat Been, die de afgelopen speelronde heeft gerapporteerd voor De Telegraaf, optekenen. "Hij speelde tegen Ajax toch met veel ruimte in de rug, maar was ook in het doordekken echt heer en meester. Hij gebruikte zijn lichaam goed en doet geen domme dingen."

Been constateert dat Arne Slot er goed aan heeft gedaan Geertruida de voorkeur boven Jacob Rasmussen te geven. "Hij was echt de beste man bij Feyenoord." Simons, die ook het elftal van de week van Been heeft gehaald, ontvangt eveneens complimenten. "Als je negentien jaar bent en eigenlijk alles wat gevaarlijk was, van jou komt in de eerste helft met name… Ik noemde hem daarom ook de leider van PSV. Dat is moeilijk als je 19 jaar bent, maar hij heeft de gave en kwaliteiten om echt het verschil te maken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie