Dolberg denkt jaren na vertrek uit Amsterdam graag terug: 'Ik mis Ajax wel soms'

Dolberg denkt jaren na vertrek uit Amsterdam graag terug: 'Ik mis Ajax wel soms'

23 januari - 18:12 Laatste update: 18:14
68

Kasper Dolberg is inmiddels al een kleine vier jaar geen speler meer van Ajax, maar de Deen mist de club zo nu en dan nog wel. Onlangs maakte hij de overstap van Sevilla naar TSG Hoffenheim, waarvoor hij afgelopen weekend in het duel met toekomstig Ajax-opponent Union Berlin zijn Bundesliga-debuut maakte.

Dolberg brak bij Ajax door in het seizoen 2016/17. Toen maakte hij zestien goals in 29 competitieduels. De drie daaropvolgende seizoenen wist hij nooit meer echt dat niveau aan te tikken, waarna hij in de zomer van 2019 naar OGC Nice vertrok. "Voor mijn gevoel was het gewoon tijd om Ajax in 2019 te verlaten. Ik vind het nog steeds een mooie club en volg alles op de voet. Ik mis Ajax wel, soms", aldus de spits in een interview met Ajax Life

Een terugkeer naar Amsterdam staat voorlopig nog niet op de agenda, al sluit Dolberg het niet uit. "Nu niet, maar wie weet. Nee, ik heb geen contact meer met de mensen in Amsterdam. De laatste keer dat ik Dusan Tadic sprak, is lang geleden. Alle andere ploeggenoten spelen inmiddels ergens anders."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie