KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling bekend: Lindhout fluit Eredivisie-topper

KNVB maakt scheidsrechtersaanstelling bekend: Lindhout fluit Eredivisie-topper

23-01-2023 18:30
37

Allard Lindhout is komende zondag de scheidsrechter bij het topduel tussen FC Twente en Feyenoord. De arbiter was afgelopen zondag nog de arbiter bij sc Heerenveen tegen FC Groningen. 

Lindhout krijgt zondag ondersteuning van Mario Diks en Stefan de Groot, zo maakt de KNVB maandagavond bekend via het de officiële kanalen. Erwin Blank is de vierde official. De aftrap van het belangrijke duel in Enschede is om 12.15 uur. 

Een dag eerder, op zaterdag 28 januari, neemt PSV het in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. Dat duel wordt afgesloten door Serdar Gözübüyük. Hij kende de Eindhovenaren eerder dit seizoen nog een controversiële penalty toe in het duel met RKC Waalwijk op 11 september. 

Ajax gaat komend weekend op bezoek bij Excelsior. Ingmar Oostrom zal die wedstrijd in goede banen leiden. AZ, dat na afgelopen weekend tweede staat in de Eredivisie, moet het tegen FC Utrecht doen met Edwin van de Graaff. Voor dat zover is, staat eerst nog de midweekse speelronde in de Eredivisie op het programma.