'Ajax richt zich bij eventueel ontslag Schreuder op buitenlandse trainer'

'Ajax richt zich bij eventueel ontslag Schreuder op buitenlandse trainer'

23 januari - 20:51 Laatste update: 20:51
252

Mocht Ajax breken met Alfred Schreuder, dan denkt de club erover na om een buitenlandse trainer aan te stellen. Dat vertelt Ajax-watcher Mike Verweij in De Telegraaf-podcast Kick-off.

Schreuder staat al een tijdje behoorlijk onder druk bij Ajax, dat afgelopen zondag met 1-1 gelijkspeelde in De Kuip. "Wie de nieuwe van Ajax moet worden? Peter Bosz is vrij. Ik zou altijd voor Peter Bosz gaan", aldus Valentijn Driessen in de podcast van de krant. 

Verweij breekt in en vult zijn collega aan: "De mensen waar Bosz problemen mee had waren Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, die zitten er inderdaad niet meer. De belangrijkste man, de algemeen directeur (Edwin van der Sar, red.) zit er nog. Volgens mij gaat hij Bosz nooit aanstellen. Ik heb begrepen dat, als Schreuder eruitvliegt, Ajax zich in principe gaat richten op een buitenlandse coach", zo sluit Verweij af.

Komende donderdag moet Ajax alweer aan de bak. Dan staat voor Schreuder en co. de thuiswedstrijd tegen FC Volendam op het programma. De aftrap van die wedstrijd is om 21.00 uur. Als de Amsterdammers winnen, pakken ze voor het eerst drie punten in de Eredivisie sinds het duel met RKC Waalwijk op 22 oktober (1-4).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie