Van Hanegem en Van Basten grinniken om Schreuder: 'Wel mooi dat hij dat zegt'

Van Hanegem en Van Basten grinniken om Schreuder: 'Wel mooi dat hij dat zegt'

24 januari - 08:55
136

Alfred Schreuder concludeerde na De Klassieker (1-1) dat de stijgende lijn is ingezet bij Ajax, maar hij vindt weinig gehoor. Willem van Hanegem en Marco van Basten verbazen zich over de uitspraken van de trainer.

"Wij zijn groeiende, maar ik ben misschien de enige die het ziet", vertelde Schreuder bij ESPN. Van Hanegem moet erom lachen. "Omdat ik wist dat hij dat ging zeggen", stelt de Kromme bij Rondo op Ziggo Sport. "Het is wel mooi dat hij zegt: misschien ben ik de enige die het ziet", haakt Van Basten in. 

"Ik twijfel of wij dat ook zouden zeggen na afloop, dat denk ik niet", vervolgt Van Hanegem. "Ik kan me ook niet voorstellen dat hij dit vindt. Dan moet je kippig zijn. Dat is toch zo? Hij kan dit toch niet zeggen. Schiet nou toch op, man."

Van Basten constateert een gebrek aan kwaliteit na het moeizame optreden in De Kuip. "Ajax is niet capabel, ze zijn niet goed genoeg. Als je niet goed bent, moet je wat, maar je kan niet veel. De achterhoede is niet in staat om een beetje op te bouwen." Ook de voorhoede ontsnapt niet aan kritiek. "Tadic op links, Mohammed Kudus staat in de spits maar is geen spits en Conceção hebben we ook niet gezien. Het is echt pover."

"Het is wel frappant dat het in twee jaar zo ver gezakt is", vervolgt San Marco. "En ze hebben nota bene voor tweehonderd miljoen geïncasseerd het afgelopen jaar."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie