'Barça werkt aan pikante transfer en sprak met zaakwaarnemer Real-aanvaller'

'Barça werkt aan pikante transfer en sprak met zaakwaarnemer Real-aanvaller'

24 januari - 10:03 Laatste update: 10:35
22

FC Barcelona onderzoekt de mogelijkheden van een bijzonder pikante transfer. De Catalanen willen Marco Asensio transfervrij overnemen van Real Madrid, meldt Diario SPORT.

Asensio heeft een aflopend contract bij de Koninklijke, waar hij onder trainer Carlo Ancelotti geen basisspeler is. Desondanks wil Real graag met hem verder, maar de 27-jarige aanvaller moet dan wel salaris inleveren. Een akkoord tussen beide partijen is op dit moment nog ver weg.

SPORT wijst op het feit dat Asensio onlangs met Jorge Mendes een nieuwe zaakwaarnemer in de arm heeft genomen. Mendes heeft veel contacten in de Premier League, maar staat ook op goede voet met Barça-voorzitter Joan Laporta. De Catalanen hebben al met de zaakwaarnemer gesproken over een gevoelige overstap van Asensio naar Camp Nou. Op dit moment ligt de toekomst van de 35-voudig Spaans international echter nog volledig open, benadrukt de sportkrant.

Asensio verruilde Real Mallorca in 2015 voor Real Madrid. Een jaar eerder was hij al in beeld bij Barça, dat vier miljoen euro echter te veel vond.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie