'Twente herhaalt Zerrouki-standpunt: Hilgers mag pas in de zomer naar topclub'

'Twente herhaalt Zerrouki-standpunt: Hilgers mag pas in de zomer naar topclub'

24 januari - 12:12
218

FC Twente wil deze maand niet meewerken aan een transfer van Mees Hilgers naar Ajax, Feyenoord of PSV. De Tukkers hanteren hetzelfde standpunt als eerder met Ramiz Zerrouki, die niet naar Rotterdam mocht. Dat stelt TC Tubantia.

De Telegraaf meldde maandag dat Ajax de rivalen hoopt af te troeven voor de 21-jarige verdediger. Volgens de regionale krant namen de Amsterdammers echter nog geen contact op met technisch directeur Jan Streuer van Twente. Bovendien lijkt de Enschedese club deze maand de poot stijf te houden. Zo mocht Ramiz Zerrouki ook niet naar Feyenoord vertrekken.

Hoewel de situatie van Hilgers iets anders is, hij ligt nog tot komende zomer vast met een optie voor nog een seizoen, mag ook de rechtsbenige mandekker in principe niet weg in januari. De ploeg van trainer Ron Jans staat er uitstekend voor in de Eredivisie en houdt voorlopig gelijke tred met de topclubs. TC Tubantia benadrukt dan ook dat Streuer het standpunt 'wij verkopen niet aan een concurrent' zal blijven hanteren.

Na dit seizoen is een transfer van Hilgers vermoedelijk wel bespreekbaar. Zeker omdat gesprekken over een nieuwe verbintenis nog altijd op niets zijn uitgelopen. De speler lijkt aan te sturen op een volgende stap in zijn carrière. Voor Twente is komende zomer daarom de laatste kans om nog flink aan hem te verdienen. Dat hij met Ajax, Feyenoord én PSV in verband wordt gebracht, is wat dat betreft alleen maar gunstig voor de vraagprijs.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie