Sneijder ziet nieuwe Oranje-back in Klassieker: 'Honderd procent, schrijf maar op'

Sneijder ziet nieuwe Oranje-back in Klassieker: 'Honderd procent, schrijf maar op'

24 januari - 12:58
182

Bondscoach Ronald Koeman kan nu al niet meer om Quilindschy Hartman heen. Dat stelt Wesley Sneijder, die lyrisch is over het optreden van de 21-jarige linksback van Feyenoord in De Klassieker (1-1).

Bij Ajax ging het na afloop over wie de meeste blaam trof bij de openingstreffer, Steven Berghuis of Jorge Sánchez. Sneijder wijst echter vooral op de interceptie van Hartman. "Dit is wel een geweldige verdedigende actie van Hartman, hè. Die is geweldig", vertelt de recordinternational bij Veronica Offside. "Die was voor mij Man of the Match. Continu zat hij er bovenop, hij speelt Tadic uit de wedstrijd, hij heeft die kleine Conçeição uit de wedstrijd gespeeld."

Volgens Sneijder zal Hartman, die pas twaalf duels in het eerste van Feyenoord speelde, dan ook snel een plekje veroveren in Oranje. "Hartman zien we over een paar maanden terug in het Nederlands elftal", voorspelt de voormalig spelmaker. "Honderd procent. Schrijf dat maar op." De equipe van Koeman begint op maart aan de EK-kwalificatie met een wedstrijd tegen Frankrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie