'Tottenham lijkt Everton-deal Danjuma ná medische keuring nog te kapen'

'Tottenham lijkt Everton-deal Danjuma ná medische keuring nog te kapen'

24-01-2023 15:46 Laatste update: 16:08
46

Sensationele ontwikkelingen rond Arnaut Danjuma: niet Everton, maar Tottenham Hotspur lijkt zijn nieuwe club te worden. Engelse media melden woensdag dat de aanvaller van Villarreal CF op weg is naar Noord-Londen.

De overstap van Danjuma leek al rond, maar op het laatste moment lijkt daar toch nog verandering in te komen. Tottenham is druk bezig de Everton-deal te kapen. Danjuma is op dit moment op weg naar Noord-Londen om te praten met Tottenham.

Als Spurs aan de haal gaat met Danjuma, zou dat hoogst opmerkelijk zijn. De Nederlander werd afgelopen zaterdag al medisch gekeurd door Everton. Tottenham wil de aanvaller op huurbasis overnemen, maar zou óók graag ook een optie tot koop willen bedingen.

Vorige week werd bekend dat Danjuma op huurbasis weg mag bij Villarreal. Hij stond in de belangstelling van zowel PSV als Ajax, maar had meer oren naar een overstap naar de Premier League. Nottingham Forest en zijn oude club Bournemouth toonden interesse, maar zijn keuze viel uiteindelijk op Everton, dat nu alsnog mis lijkt te grijpen. 

Tottenham, getraind door Antonio Conte, beschikt met onder anderen Harry Kane, Heung Min-Son en Dejan Kulusevski al over een behoorlijke aanvalslinie, maar hoopt met Danjuma nog een extra kracht toe te voegen aan de selectie.