Jack's pakt uit: tot 100 keer je inleg wanneer Ajax van Volendam weet te winnen!

Jack's pakt uit: tot 100 keer je inleg wanneer Ajax van Volendam weet te winnen!

26 januari - 19:30 Laatste update: 21:45
0

ADVERTORIAL – Donderdagavond speelt Ajax de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Door het gelijkspel tegen Feyenoord in de Klassieker wonnen de Amsterdammers voor de zesde keer op rij niet in de competitie, een reeks die ze tegen de nummer zeventien van de Eredivisie maar wat graag zullen willen doorbreken. Bij Jack’s kan je vijftig of honderd keer je inzet terugkrijgen wanneer dit gebeurt!

Het negatieve sentiment rondom Ajax lijkt zijn dieptepunt nu wel bereikt te hebben. Trainer Alfred Schreuder weet maar al te goed wat er nodig is om het vertrouwen weer enigszins zijn kant op te krijgen: een overwinning. Dat is het enige wat telt tegen Volendam. Mocht Ajax winnen, dan is dat genoeg om €50 of €100 te verdienen wanneer je nog geen account bij de bookmaker hebt. Stort je €20? Dan ontvang je de odds boost van vijftig. Stort je €100? Dan ontvang je de odds boost van honderd. De actie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder.

 Hoe werkt de actie van Jack’s?

1. Klik op één van de links in het artikel
2. Maak een account aan
3. Stort een bedrag van minimaal €20 en maximaal €100 om één van de bonussen te ontvangen
4. Selecteer de weddenschap en zet tot maximaal €1 in op 'Welk team wint de wedstrijd: Ajax'
5. Vink de odds boost aan en plaats de bet

Al een account bij Jack's? Niet getreurd!

Heb je via één van de eerdere acties al een account bij Jack's aangemaakt? Geen probleem! Ook voor bestaande spelers heeft de bookmaker unieke acties en boosted odds klaar staan. Zo zijn er elke dag Jack's specials beschikbaar maar kan je bij een storting van €20 liefst 4 Profit Boosts van 25% krijgen voor de Eredivisie! Klik hier voor meer info!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s