Mea culpa bij PSV na blamage: 'Ongelooflijk, iedereen moet in spiegel kijken'

Mea culpa bij PSV na blamage: 'Ongelooflijk, iedereen moet in spiegel kijken'

24 januari - 21:15 Laatste update: 21:22
194

Anwar El Ghazi maakt zijn excuses aan de supporters van PSV. Aanleiding is de blamage tegen FC Emmen, dat thuis met 1-0 wist te winnen. PSV zit in een diepe crisis.

"Ongelooflijk. Met alle respect voor Emmen, maar dit mag niet als je PSV bent. Dat is duidelijk", vertelt El Ghazi vlak na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "We hebben als collectief gehaald, iedereen moet in de spiegel kijken. We weten dondersgoed wat we goed en fout hebben gedaan. Dit moeten we zo snel mogelijk recht trekken, want dit is PSV-onwaardig en kan gewoon niet."

Onder meer El Ghazi kreeg in de tweede helft kansen om de score gelijk te trekken voor PSV, maar dat lukte de aanvaller niet. "Het belangrijkste is scoren, maar het is niet zo dat ik het expres doe. Mijn vizier staat nog niet helemaal op scherp. Als alles meezat, had ik er de afgelopen wedstrijden zomaar vijf of zes kunnen maken."

"Wat ik al zei: iedereen moet in de spiegel kijken, want dit kan niet. Ook onze excuses aan de meegereisde PSV-supporters. Niet dat we met 1-0 winnen van Vitesse en dat we vervolgens met 1-0 verliezen van FC Emmen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie