'Van Ewijk en Brenet mogen hopen op toptransfer naar Premier League'

'Van Ewijk en Brenet mogen hopen op toptransfer naar Premier League'

24 januari - 21:17
32

De laatste week van de winterse transferperiode wordt spannend voor Milan van Ewijk en Joshua Brenet. De rechtsbacks van respectievelijk sc Heerenveen en FC Twente staan in de belangstelling van Fulham.

De geruchten rond Fulham, Van Ewijk en Brenet ciruleren al langer, maar volgens The Evening Standard gaat het inmiddels ook echt tussen de twee Eredivisie-backs. Door de afzegging van Cédric Soares (Arsenal) schakelt de verrassende nummer zeven van de Premier League door naar de spelers van Heerenveen en Twente. De gesprekken zouden al onderweg zijn.

Fulham-manager Marco Silva wil een rechtsback die kan concurreren met Kenny Tete. Ook Hamari Traoré van Stade Rennes wordt met The Cottagers in verband gebracht, maar hij is een stuk duurder dan Van Ewijk en Brenet.

Brenet mag bij een goed bod vertrekken bij Twente, waar hij zijn basisplaats is kwijtgeraakt. Van Ewijk staat ook in de belangstelling van Sporting Portugal. "Het zou mooi zijn om me eerst ergens verder te ontwikkelen en dan vanuit daar misschien wel naar de Premier League of de Bundesliga te gaan. Gewoon stapje voor stapje", zei Van Ewijk vorige week nog bij ESPN.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie