Blind spreekt over Ajax: Er is een hoop gebeurd achter de schermen

Blind spreekt over Ajax: "Er is een hoop gebeurd achter de schermen"

24 januari - 21:45 Laatste update: 22:31
82

Daley Blind noemt het 'pijnlijk' dat hij niet meer voor Ajax speelt. Bayern München pikte de Oranje-international, nadat zijn contract in Amsterdam één dag na Kerst werd ontbonden.

"Ik vind het nog steeds pijnlijk dat ik niet meer bij Ajax speel. Ik had mij voorgesteld om te eindigen bij Ajax", zegt Blind in zijn eigen podcast Football is Life. "Op het moment dat ik terugkeerde vanuit Manchester naar Ajax heb ik altijd een deur opengehouden voor een avontuur, maar mijn intentie was uiteindelijk wel om mijn carrière daar af te sluiten. Gewoon door de voordeur naar buiten."

De routinier noemt zichzelf 'gewoon een grote Ajax-fan'. "Ik loop daar echt rond sinds mijn achtste of zevende jaar. Hoe alles is gelopen heeft mij erg veel pijn gedaan. Ik ben niet weggegaan omdat de fans een keer niet achter mij stonden. Dat heb ik ook in mijn afscheidsbrief geschreven. Dat is zeker niet de reden dat ik Ajax ooit heb willen verlaten. Er is een hoop gebeurd achter de schermen en daar kom ik nog op terug."

Vorige week nam Blind al geen blad voor de mond in een interview met het Algemeen Dagblad. Hij betichtte trainer Alfred Schreuder van leugens en kraakte technisch manager Klaas-Jan Huntelaar. Desondanks sluit Blind een toekomstige rentree niet uit. "Ik zie mezelf echt wel ooit weer terugkeren bij Ajax. Op welke manier dan ook. Ik voel me verbonden aan de club. Ik ben Ajacied en ik keer niet zomaar op mijn 28e in de beste tijd van mijn carrière terug bij Ajax."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie