'PSV wil Veerman niet verhuren en vindt drie miljoen euro veel te weinig'

'PSV wil Veerman niet verhuren en vindt drie miljoen euro veel te weinig'

24 januari - 22:58
136

Het ligt niet voor de hand dat Joey Veerman en André Ramalho overstappen van PSV naar Besiktas. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Turken zouden veel te lage bedragen in gedachten hebben.

Besiktas heeft interesse in Veerman en ook Ramalho staat op de shortlist. Veel kans lijkt de topclub uit Istanbul op dit moment niet te maken: PSV staat er niet voor open om Veerman te verhuren en een verkoop is volgens het Eindhovens Dagblad 'heel onaannemelijk'.

Besiktas zou maximaal zo'n drie miljoen euro willen betalen voor de Volendamse middenvelder en dat is geen optie. Ook voor Ramalho worden bedragen genoemd die PSV niet kunnen bekoren.

Ramalho is één van de vijf centrale verdedigers in de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij en speelde sinds de jaarwisseling nog niet veel. Veerman zit ook op de bank, maar lijkt op termijn weer een belangrijke rol te kunnen spelen in het Philips Stadion.

De komst van Fábio Silva staat op dit moment nog on hold. De Portugese spits is volledig rond met PSV en doorstond de medische keuring zonder problemen, maar zijn broodheer Wolverhampton Wanderers ligt vooralsnog dwars.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie