Ten Hag haalt kou uit de lucht: 'Denk niet dat spelers zich aan hem ergeren'

Ten Hag haalt kou uit de lucht: 'Denk niet dat spelers zich aan hem ergeren'

25 januari - 07:28 Laatste update: 08:51
60

Erik ten Hag vindt Antony een belangrijke schakel bij Manchester United. De Braziliaan krijgt de voorbije periode veel kritiek, terwijl de Nederlandse manager wijst op de resultaten van The Mancunians met Antony in de ploeg.

"Als Antony speelt, dan wint de ploeg", zegt Ten Hag op de clubsite van United. The Red Devils wonnen twaalf van de zeventien wedstrijden waarin Antony startte. "Hij kan nog beter. Ik zie ruimte voor verbetering. We willen bijvoorbeeld dat hij directer speelt en meer betrokken is bij het spel."

"Maar zoals ik zei: het team presteert beter als hij op het veld staat. Dat is een goede basis om op voort te bouwen", vervolgt Ten Hag, die progressie bij de buitenspeler ziet. "Hij heeft gescoord tegen Everton en Charlton Athletic, dus hij heeft impact. Ik denk dat hij met zijn kwaliteiten en talent nog meer kan."

Onlangs lag Antony, na een verhitte discussie met Bruno Fernandes tijdens het duel met Crystal Palace, onder vuur in Engeland. "Het zijn allebei spelers die met hun hart spelen", verdedigt Ten Hag. "Dat zorgt ervoor dat ze op hun best zijn. Het is een bepaalde balans. Tussen spelers lopen de emoties soms hoog op, maar daarna gaan ze weer goed met elkaar om. Er is dus geen probleem. Ik denk zeker niet dat de spelers zich aan hem ergeren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie