Update: Oosterwolde verlaat Parma na een jaar en heeft transfer te pakken

Update: Oosterwolde verlaat Parma na een jaar en heeft transfer te pakken

30-01-2023 14:53 Laatste update: 25-01-2023 09:54
32

Jayden Oosterwolde gaat Parma na een jaar alweer verlaten. De 21-jarige vleugelverdediger is heel dicht bij een akkoord met Fenerbahce, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Begin dit kalenderjaar maakte Romano voor het eerst melding van de belangstelling van Fenerbahce. Parma ging in eerste instantie voor een transfer liggen, maar lijkt toch te zwichten voor de Turkse interesse. Naar verluidt werken Parma en Fener aan de laatste details. Oosterwolde zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt.

Wedden

Meer odds

Oosterwolde ligt nog tot de zomer van 2026 vast bij de nummer zeven van de Serie B, waardoor de Turken een transfersom moeten betalen. De linkspoot werd in januari 2022 door FC Twente verhuurd aan Parma, waarna de Italianen hem in de zomer voor drie miljoen euro overnamen. Tot dusver speelde Oosterwolde 24 officiële duels voor Parma, waarin hij één keer trefzeker was.

Update: Fenerbahce heeft Jayden Oosterwolde gepresenteerd. De Turkse club maakt zo'n zeven miljoen euro over aan Parma. FC Twente houdt naar verluidt enkele tonnen over aan de transfer. Dat geld moet, door gezamenlijke opleiding, gedeeld worden met Heracles Almelo.