Ten Hag gaat voor exit liggen: 'United is voor hem de beste plek om te zijn'

Ten Hag gaat voor exit liggen: 'United is voor hem de beste plek om te zijn'

25 januari - 09:15 Laatste update: 09:54
42

Erik ten Hag hoopt dat Marcus Rashford zijn contract bij Manchester United gaat verlengen. De 25-jarige aanvaller ligt tot de zomer van 2024 vast, maar op Old Trafford wil men hem langer vastleggen.

Rashford is bezig aan een ijzersterk seizoen. Onder meer Paris Saint-Germain zou hengelen naar de handtekening van de Engelsman. "Daar ga ik niets over zeggen", zegt Ten Hag op het persmoment in aanloop naar de League Cup-wedstrijd tegen Nottingham Forest. "Ik denk dat Marcus weet dat Manchester United zijn club is. In deze omgeving en in dit team speelt hij zijn beste voetbal."

Ten Hag is onder de indruk van Rashford, die dit seizoen al zeventien keer scoorde. "Marcus brengt veel kwaliteit in ons team. We spelen ook op zo'n manier dat zijn kwaliteiten naar voren kunnen komen. Hij is zeker belangrijk voor ons en als we successen willen boeken, dan hebben we hem nodig."

Tegelijk vindt Ten Hag het een goed teken dat United-spelers op de radar van grote Europese clubs verschijnen. "Ik hoop dat al onze spelers in de belangstelling van andere clubs staan. Dat zou betekenen dat het team goed presteert en dat is waar we naar streven." Maar, voegt Ten Hag eraan toe: "Ik denk dat United nu de beste plek is om te zijn. We willen het beste team gaan vormen, eerst in Engeland en daarna van Europa en uiteindelijk van de wereld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie