Noppert komt met transferupdate: 'Allemaal niet zo makkelijk als het lijkt'

Noppert komt met transferupdate: 'Allemaal niet zo makkelijk als het lijkt'

25 januari - 10:09 Laatste update: 11:18
31

Andries Noppert lijkt na zijn doorbraak op het WK nergens heen te gaan. De Friese doelman is gelukkig bij sc Heerenveen en verwacht in de laatste week van de transferperiode geen spectaculaire transferontwikkelingen meer.

Noppert werd na het WK gelinkt aan Ajax en een aantal buitenlandse clubs, maar concreet werd het nooit. "Nee, het is lekker rustig. Heerlijk", zegt hij tegen Omrop Fryslân. "Dan kun je je gewoon focussen op wat je moet doen. Het meeste moet je niet eens willen horen. En als er wat concreet is, moeten ze zich bij de club melden en dat is nog niet gebeurd."

De kans is 'heel groot' dat Noppert in Heerenveen blijft. "Ik verwacht echt niet dat er een topclub op de stoep staat. En kijk, de transferperiode in de winter is wel heel anders dan in de zomer. Soms heb je dan ook paniekaankopen. Je moet er zelf ook een goed gevoel bij hebben, het moet passen. Het is allemaal niet zo makkelijk als het lijkt. En ik hoef hier niet weg, ik zit hier goed. Er moet wel echt iets moois voorbijkomen en dat is er tot nu toe nog niet."

Een jaar geleden was Noppert nog tweede keeper bij Go Ahead Eagles, maar tegenwoordig is alles anders. "Vaak willen mensen iets van je. In de vorm van een handtekening of foto. Dat is aan de ene kant heel leuk, maar soms heb je het liever niet. Maar dat moet je ook accepteren. Blijkbaar is dat mijn nieuwe leven, en dat is ook goed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie