'Teleurstellend dat Feyenoord niet met me verder wilde, ik had het naar mijn zin'

'Teleurstellend dat Feyenoord niet met me verder wilde, ik had het naar mijn zin'

25 januari - 10:39 Laatste update: 11:18
72

Philippe Sandler koestert geen wrok, maar had meer verwacht van zijn half jaar bij Feyenoord. De Rotterdammers besloten niet verder te gaan met de verdediger, die woensdagavond met NEC tegenover zijn oude club staat.

Sandler had geen perspectief bij Manchester City en besloot een jaar geleden terug te keren naar Nederland, waar Feyenoord hem een contract tot het einde van het seizoen gaf. Hij kwam amper in het stuk voor, zag de optie in zijn contract niet gelicht worden en vertrok transfervrij.

"Ik heb mezelf niet kunnen laten zien bij Feyenoord doordat ik geblesseerd binnenkwam en dat duurde langer dan gehoopt", vertelt Sandler aan de Gelderlander. "Dan is het leuk om de Conference League-finale te halen, maar ik heb niet echt aan die prestatie bijgedragen. Het was een teleurstelling dat Feyenoord niet met me verder wilde, want ik had het heel erg naar mijn zin en was ervan overtuigd dat ik alsnog kon slagen."

Inmiddels is Sandler (25) onomstreden bij NEC. "We zijn dit seizoen door geen enkele club weggespeeld en dus maken we ook kans tegen Feyenoord. We zijn heel stabiel en niet bang om te voetballen. Ik sprak vorige week nog met Alireza (Jahanbakhsh, red.) en zei tegen hem dat hij zijn borst kan natmaken. Wij zijn er klaar voor."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie